Jeg havde marineret Black Tiger Scrimps til. Marinaden var med soya, hvidløg, honning og lidt chilisauce. Bland det i de mængder som du synes om og smag dig frem. Jeg satte dem på træspyd som havde ligget i blød i vand en times tid inden. Jeg satte to spyd i og fik 6 rejer på hver. Det gjorde det nemt at arbejde med da Lennart skulle grille dem. De fik vel omkring 5 minutter til sidst på grillen. Altså mens stegen hvilede.
Det hele blev serveret med bagte rodfrugter. På fadet er der asparges kartofler, persillerødder, rødbeder og gulerødder. Det hele i en lage af jordnødde-olie, soya og lidt honning. Bare lige for at give et "smags touch" til rodfrugterne.
Caspar er en kræsenpind og havde bestilt Nytårsburger, den fik vi omkring kl. 16:30. Så ventede vi med middagen til kl. 20.
Caspar havde givet Lennart en Weber bøfformer i julegave, og den kom fint i brug ved denne lejlighed. Resten af det hakkede kød blev også formet til burgerbøffer og så vacuumpakket (jeg har nemlig fået en vacuum maskine i julegave).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar