lørdag den 20. juni 2015
Grill koteletter
Interval grillede koteletter var på menuen i dag.
Lennart er grill-mester herhjemme, så denne gang formidler jeg bare.
Koteletterne får salt og peber på begge sider
Grillen olieres (køkkenrulle med lidt madolie gnides på risten)
Koteletterne brunes af 3 minutter hver side ved høj varme.
3 minutters pause i fad med folie over.
2 minutter på en side
1 minut på den anden side
3 minutters hvile
1 minutters siden fra sidst, skal nu have 2 minutter
den anden 1 minut
hvile 3 minutter
Afhængigt af tykkelse får de 2 plus 1 minut igen
Og så er de lækre, saftige og skønne.
Er de meget tykke skal de selvfølgeligt have 2 plus 1 minut igen efter en hvile periode.
Etiketter:
Grill,
Slagter Henrik,
Øf
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar