Denne opskrift fandt jeg i et Femina blad da jeg lå på hospitalet. Der var tiden lidt lang og jeg brugte de perioder hvor jeg ikke havde voldsomme hovedpine anfald til at kigge lidt i deres dameblade.
Ingredienser til ca 40 stk.
200 gram hvid chokolade
1½ dl piskefløde
50 gram kokosmel
80 gram flormelis
25 gram blødt smør
Pynt:
½ dl kokosmel
½ dl flormelis
Hak den hvide chokolade fint, mens du varmer fløden i en lille gryde. Kom lidt af chokoladen i gryden og rør rundt til den er smeltet, fortsæt med lidt mere chokolade, til alt din hakkede chokolade er smeltet i gryden. Tag gryden af varmen og tilsæt kokosmel, flormelis og smør. Rør i gryden til det er en ensartet masse, og smørret er smeltet. Hæld massen i en beholder læg film ned på massen og kom den i køleskabet til dagen efter.
Dagen efter deler du massen i passende små bidder, ruller dem i kokosmel blandet med flormelis, opbevar dem på køl til de skal spises.
Mums, velbekomme
Ingen kommentarer:
Send en kommentar