Mængden passer godt til 2 personer, eller som en lille ret på et frokostbord til flere.
Æggemassen:
4 æg
1 dl mælk
1 tsk maizena
Salt og peber
Pisk æggene sammen, bland mælk og maizena og pisk det med i æggemassen, tilsæt salt og peber. Mængden af salt og peber varierer efter hvilke grønsager man vælger at bruge.
Forslag til grønsager:
Spinat (kan være frost, så skal væden bare lige dampes af på panden inden æggemassen kommes på.)
Broccoli i små buketter
Peberfrugt
Løg
Ærter
Kartofler
Forårsløg
Bacon
Til denne portion
3 kartofler skåret i tern, lille løg fint hakket, 100 gram spinat.
100 gram spinat, 1 lille løg finthakket, peberfrugt i små strimler
½ broccoli, 2 forårsløg fint snittede, 150 g bacon tern (stegt på separat pande)
Når jeg er klar med grønsagerne så svitser jeg det som skal det, og hælder æggemassen på. Så skruer jeg ned for panden og lader den stå under låg til æggemassen har sat sig. Når jeg laver dette til hele familien, laver jeg det gerne i en lille bradepande og sætter den 15 - 20 minutter i ovnen ved ca. 200 grader.
Vi servere det gerne med lidt rugbrød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar