søndag den 5. maj 2013

Kylling nuggets - den hjemmelavede slags



I min søgen efter en nem kage med karamel kom jeg forbi mange blogs og opskrifter. På den ene var der både madopskrifter og kager, så i toppen var der blandede billeder af mad og kage. Logisk nok :)
   Og det var der jeg så et billede af en kylling nuggets. Jeg var helt fokuseret på at det var en NEM kage med karamel så jeg så hverken opskrift eller efter på billedet, men alligevel, så sad billedet fast i hukommelsen og det måtte bare prøves.

På billedet ser du resultatet. Det var et forsøg, og det var super godt. Til nuggets brugte jeg kyllingefilet (bryst) uden skind, groft rasp, hvidløgspeber, fint salt, æg og friture.

Jeg blandede rasp, hvidløgspeber og salt, og panerede kylllingen med det, så 3 minutter i friture. Dryppe af på køkkenrulle og værsågod at servere med Carolines hvidløgsdressing.

Mums det var lækkert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Print venligt