søndag den 15. november 2015

Chokoladebiscotti


Denne søndag blev det til mit første forsøg på chokolade biscotti. Og det er bestemt ikke en opskrift jeg er færdig med at bruge. Og så blev de faktisk ret fine.

Ingredienser:
500 gram hvedemel
375 gram god bagemargarine
1½ tsk bagepulver
175 gram flormelis
50 gram kakao
40 gram hakkede hasselnødder
100 gram hakket hvid chokolade
1 æg

Pensles med 1 pisket æg og drysses med perlesukker eller med flere hakkede nødder.

Dette gav fire stænger som man jo så selv kan bestemme hvor tynde de skal skæres.

Varm ovnen til 220 grader (varmluft 200 grader)

Skær margarinen i mindre stykker. Sigt mel sammen med bagepulver, flormelis og kakaopulver ned til margarinen. Jeg brugte k-spade på min røremaskine. Kom nødder, chokolade og æg i dejen. Rør den færdig. Tag den ud på bordet del den i 4 og rul dem ud til en pølse som er lige så lang som din bageplade. Kom bagepapir på bagepladerne, lig dine dej-pølser på og tryk den flade, pensl dem med pisket æg og drys nødder over.

Hvis du vil bage begge plader samtidigt, så skal du bruge varmluft.

Bag dem i 12 minutter, tag dem ud og lad dem afkøle i 5 minutter, skær dem på skrå i skiver med en savtakket kniv. Bag dem herefter i 8 minutter mere ved samme temperatur. Lad dem køle helt af på en bageplade inden de kommes i kagedåser eller tætsluttende glas.

Næste gang vil jeg prøve at putte mørk chokolade i.
Velbekomme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Print venligt