torsdag den 20. december 2012

Nougatcreme


Du skal bruge:
2,5 dl piskefløde
150 gram nougat
2 blade husblas

  • husblas lægges i blød i minimum 1/2 liter vand i ca. 30 minutter
  • Nougat smeltes over vandbad
  • piskefløden varmes og blandes i den smeltede nougat
  • når nougat og piskefløde er helt blandet, krammes alt vandet ud af husblas'en som røres i
Cremen skal afkøles i køleskab med film over. Filmen skal helt ned og ligge på cremen så der ikke dannes kondens.

Efter cremen er afkølet (minimum 4 timer tager det, jeg laver den altid dagen før og lader den stå natten over) piskes den op. Pas på med at overpiske den, for så bliver den grynet.

Jeg har ikke prøvet at lave denne creme uden husblas, men jeg tror godt det kan lade sig gøre, hvis den ikke skal behøver blive meget fast.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Print venligt