torsdag den 27. december 2012

Peberkager

Vi er ikke ret gode til at bage julesmåkager hjemme hos os. Alligevel har vi nu for andet år i træk bagt masser af peberkager og de bliver rigtigt gode. Den opskrift vil vi gerne dele.

Du skal bruge:

125 gram smør
200 gram sirup
150 gram brun farin
(smeltes over svag varme i en gryde, lad det køle lidt af)

1 tsk. peber
1 tsk. ingefær (stødt)
1 tsk. kardemomme
3 tsk. kanel
(blandes og hældes i gryden)

2 tsk. natron
500 gram mel
(blandes sammen og blandes med det i gryden)

1 æg
(røres i til sidst.)

Lad dejen køle af og put den i en pose og så i køleskabet. Sørg for at få så meget luft ud af posen og at den er helt tæt lukket.

Når du skal bruge dem, altså bage dem, så udrulles den mængde af dejen som du vil bruge på bordet, udstikkes og bages på bagepapir i ca. 7 minutter i en 180 grader varm ovn.

Resten af dejen, hvis du ikke har brugt det hele, lader du blive i posen til næste gang der skal være friske peberkager.

Mums, vi elsker dem og anbefaler dem.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Print venligt