søndag den 28. juni 2015

Grill-glace / marinade



Hjemmelavet Grill-glace / marinade er sådan en ting som vi gerne har ville lave rigtigt længe herhjemme. Og i dag googlede vi, læste, googlede lidt mere, og læste meget mere. Og resultatet blev denne smukke grydefuld, som i dag er blevet brugt både til koteletter og ribs.

Det ser ud til at være meget besværligt, fordi der er så mange ting som skal i, men faktisk er det meget ligetil, og ret let, omend lidt tidskrævende.

180 gram smør (alternativt margarine)
2 løg, hakkede
2 fed hvidløg
4 dl ketchup
3 dl vand
4 spsk vineddike (hvidvin)
4 spsk Worchestershire sauce
4 spsk citronsaft
1 spsk Dijon sennep
½ tsk stødt peber
½ tsk paprika
1/4 tsk cayennepeber (det havde vi ikke, så vi puttede ½ tsk paprika ekstra i)
8 dryp tabasco

Smelt smørret i en gryde, brun de hakkede løg og de finthakkede hvidløgsfed (ikke knuste).
Kom ketchup i gryden, kog et øjeblik. Kom resten af ingredienserne i, og lad det småsimre (absolut ikke bulderkoge). 

Velbekomme.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Print venligt