fredag den 19. juni 2015

Midsommer middag, med ribben, kartoffelsalat og grønsalat.



Vi har været hos Henrik igen, og denne gang valgte vi skønne kødfulde ribben, som Henrik tørkrydrede for os. De har så ligget siden i går og marineret.

Til disse skønne ben, skal vi have hjemmelavet kartoffelsalat og grønsalat.



Den grønne salat indeholder:

Friskt ny høstet Spidskål
Peberfrugter (De store lange søde peberfrugter)
Agurk

Enkelt ja, men så godt.



Kartoffelsalaten indeholder:

2½ dl creme fraiche 18 %
1 dl mayonaise
2 små rødløg, finthakkede
Persille (en god håndfuld)
Purløg (sådan en lille god dusk)
Løvsikke (omkring 6 finthakkede blade)
1 tsk sennep (pas på dijon sennep smager af meget)
Salt
Peber
Lidt sukker
Lidt citronsaft
Lidt fint snittede gulerødder

Kogte afkølede kartofler

Ribben - tørkrydrede fra Henrik
Vand
Grill
Sølvpapir/staniol

Ribbenene kom vi i staniol, kom lidt vand ved, omkring 5 spsk.



25 minutter på hver side ved ca. 155 grader i grillen. I den lukkede pakke, så vandet hjælper med at gøre det saftigt og dampe det lidt.




Til sidst fuld kraft på grill og så grilles af på begge sider.

MUMS siger vi bare. Totalt hit.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Print venligt