torsdag den 8. januar 2015

Husets Tunsalat



Passer til 2-3 personer

Det skal du bruge

1 ds. Tun i vand
1/2 rød peber
1/2 løg
1 dl mini fraiche eller græsk yoghurt 2%
1 spsk. mayonnaise
1 tsk sennep
1 tsk citronsaft
1 rosenkål
Smag til med salt och peber

Sådan gør du
Tunsalat

1. Dræn vandet fra tunen.
2. Hak løg, rød peber og rosenkål i fine tern. Faktisk så puttede jeg dem i min minihakker.
3. Bland alle ingredienserne sammen.
4. Smag til.


Serveres sammen med:

Salat tallerken
Grøn salat
Grønne bønner
Kogte kartofler
Kogt æg
Rugbrød

Jeg havde en Mini fraiche derfor brugte jeg den.









Kcal med græsk yoghurt 378 i hele portionen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Print venligt