mandag den 26. januar 2015

Hvidkål i frikadeller og salat med to slags grønne bønner



Salat til aftensmaden og til frokost i morgen. Nogen ting kan man bare godt spise to dage i træk.

Dette er bønnesalaten om igen, bare med hvidkål. Jeg snittede omkring 200 gram hvidkål og blandede i. Mums, ikke spor forkert.

Dertil fik vi kartofler, lidt sovs og dejlige frikadeller med hvidkål.

1 kg hakket skinkekød
1 tsk salt
  - lad maskinen stå og køre kødet sejt. Så er det meget lettere at forme dellerne senere.
Tilsæt 250 gram hvidkål, 1 fed hvidløg og 1 løg. Det hele grundigt hakket.
Lidt friskt kværnet peber
Rør 1 stort æg i og lad farsen hvile.

Steg dellerne i lige det du gerne vil, herhjemme er det flydende margarine, når de er halvfaste kommer de i en bradepande og tilsidst samlet 10 minutter i ovn ved 200 grader.

Mums, ikke spor forkert, også dejlige til madpakken i morgen.


























Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Print venligt